Старши треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез очаквано бе доволен,

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез очаквано бе доволен,
Коментари Харесай

Керкез: Футболът е най-великият спорт, имахме голям късмет!

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез предстоящо бе удовлетворен, откакто тимът му завоюва с 3:2 финала за Купата на България.

" Това е повода за какво футболът е най-великият спорт. Поздравления за Лудогорец за сезона, за моя сътрудник Георги Дерменджиев. Беше огромно предизвикателство да играя против него, тъй като той има доста опит. Огромни поздравления за моите играчи и за почитателите, които ни поддържаха в същото време. Може би е написано някъде, че Купата е за нас. Това беше като европейски мач ", стартира Керкез.

" Те пропуснаха положения. Искахме да държим повече топката, тъй като те не обичат, когато не я владеят. В някои моменти страдахме. Знаехме, че моментът ни ще пристигна. Може би имахме шанс. Моите играчи бяха смели ".

" Не е елементарно да играеш против тим, който има какъв брой мача в Европа. За тях това е обикновено. За някои от нас бяха първи такива дуели. Трябва да надградим. Много страсти. Много съм благополучен ", добави той.

" Знаем, че са 12-ия ни състезател. Когато са по този метод не можем да загубим. Да, за нас завърши сезона. Ще играем рано. Трябва да починем и да почнем по-рано подготовка ", добави Керкез.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР